Regio Noord Nederland

  • Start
  • Regio Noord Nederland

De tien regionale zorgnetwerken antibioticaresistentie werken allemaal binnen hetzelfde beleidskader van het Ministerie van VWS, maar elk zorgnetwerk bepaalt op regionaal niveau waar de prioriteiten liggen en welke projecten er uitgevoerd worden. Hieronder vind je een overzicht van regionale activiteiten en lopende projecten op het gebied van antimicrobiële resistentie in de regio Noord Nederland (provincies Groningen, Friesland en Drenthe).

Activiteiten

Wil jij meer weten over AMR? Er zijn verschillende activiteiten die wij aanbieden op het gebied van infectiepreventie, antibiotic stewardship en andere onderwerpen op het gebied van AMR.   

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden projecten, nascholingen en andere interessante zaken omtrent AMR in de spotlight gezet. Meld je aan om op de hoogte te blijven, of lees de vorige editie op onze website. 

Hart voor Zorg festivals

Samen met de ABR Zorgnetwerken Euregio-Zwolle en Noord-Holland | Flevoland staan wij op 21, 22 en 23 november 2023 op het Hart voor Zorg Festival in Zwolle. Elke dag staat in het teken van een andere doelgroep.